Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Військові отримали посвідчення учасників бойових дій. ФОТО

03 Червня 2015 • 11:40

Кіл-сть переглядів: 1 232

Сьогодні, 3 червня, заступник голови ОДА Ярослав Лагута, заступник командира 95 окремої аеромобільної бригади Володимир Лагута та голова громадської організації «Бойове братерство ветеранів АТО» Валерій Логінов вручили 20 посвідчень учасників бойових дій військовослужбовцям та працівникам збройних сил Житомирського військового госпіталю.

 

Ще в березні 2014 року в терміновому порядку була сформована лікарсько-сестринська бригада з житомирського госпіталю. Вже за рік  більше 30 військовослужбовців, працівників збройних  сил, лікарів, водіїв за цей час були на лінії фронту та рятували хлопців.

 

 «Сьогодні кожен громадянин – хтось в окопі, хтось біля лікарняного ліжка, волонтери і державні службовці мають віддавати всі свої сили, натхнення і можливості, щоб здобути цю незалежність. Висловлюю велику вдячність медикам, які на передовій рятували життя наших бійців», – звернувся до присутніх Ярослав Лагута.

 

 «Все знаходиться в руках Бога, але саме лікарі і є тими руками. Саме вони допомагають вижити пораненим після тяжких травм», – сказав Валерій Логінов.

 

«Дякую за професійний колектив, який представляє наш житомирський госпіталь, за те, що навіть коли стріляють градами, ви продовжуєте ратувати наші життя. Завдячуючи вашим професійним діям тут стою і я», – розповів заступник командира 95 окремої аеромобільної бригади Володимир Лагута.

 

Після закінчення вручень відбувся концерт ансамблю УМВС України в Житомирській області , керівник – Олександр Коротун.

 

Нагадаємо, при Житомирській ОДА працює Центр надання допомоги учасникам АТО. У тому числі центр консультує щодо одержання статусу учасника бойових дій.

 

1

 

3

 

 

3

 

2

 

 

3

 

4

 

5

Версія для друку