Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський долучився до чергової наради під головуванням Тараса Висоцького

06 Жовтня 2021 • 16:35

Кіл-сть переглядів: 119

Сьогодні, 06 жовтня, відбулася онлайн-нарада Міністерства аграрної політики та продовольства України, яку провів перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький.

 

Участь у нараді взяли заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук, а також голова Житомирського регіонального відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств Олексій Власенко.

 

На засіданні були обговорені питання щодо термінів подачі та опрацювання документів на отримання державної підтримки, яка передбачена у державному бюджеті на 2021 рік на розвиток агропромислового комплексу.

 

Наразі Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА проводиться прийом документів від суб’єктів господарювання за визначеними напрямками.

 

Довідково. Прийом документів проводиться відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 № 587 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства» та від 07.02.2018 № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств».

 

Версія для друку