Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський провів чергове засідання тристоронньої соціально-економічної ради

27 Червня 2024 • 14:36

Кіл-сть переглядів: 149

26 червня в обласній військовій адміністрації проведено засідання тристоронньої соціально-економічної ради за участі заступника начальника обласної військової адміністрації, співголови ради від сторони органів виконавчої влади Віктора Градівського та під головуванням Голови федерації профспілок Житомирської області Нелі Паламарчук.

 

У роботі ради взяли участь члени ради: представники профспілок та роботодавців області, департаментів і управлінь обласної військової адміністрації, обласних структур.

 

Під час засідання розглянуто питання про забезпечення трудового потенціалу та спільні дії влади, роботодавців та профспілок у відновленні економіки й вітчизняного виробництва. Про ситуацію на ринку праці області та заходи щодо сприяння зайнятості населення, поінформувала директор обласного центру зайнятості Галина Корінна.

 

Про роботу підприємств промислового та енергетичного сектору області в умовах кризи з перебоями енергозабезпечення поінформували представник АТ «Житомиробленерго» та Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

 

Також директором обласного центру зайнятості Галиною Корінною проведено роз’яснення щодо питання надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

 

Сторонами соціального діалогу напрацьовано спільні рекомендації з питань порядку денного.

 

Версія для друку