Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський провів засідання тристоронньої соціально-економічної ради

03 Жовтня 2023 • 15:34

Кіл-сть переглядів: 273

Сьогодні, 03 жовтня, в обласній військовій адміністрації проведено засідання тристоронньої соціально-економічної ради під головуванням заступника начальника обласної військової адміністрації, співголови ради від сторони органів виконавчої влади Віктора Градівського та за участі співголів.

 

У роботі ради взяли участь її члени: представники профспілок та роботодавців області, департаментів і управлінь обласної військової адміністрації, обласних структур.

 

Під час засідання було розглянуто питання про підготовку до осінньо-зимового періоду 2023/24 року. Запрошені на засідання керівники обласних підприємств паливно-енергетичного комплексу, лісового господарства, Головного управління Пенсійного фонду, департаментів обласної військової адміністрації поінформували про готовність установ та підприємств до опалювального сезону.

 

Для розгляду питання щодо взаємодії сторін соціального діалогу як необхідної умови розвитку соціально – трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів в умовах воєнного стану запрошені перший заступник Голови Національної служби посередництва і примирення Світлана Запара та начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Житомирській області Сергій Лісневський.

 

З цього питання учасників засідання поінформовано про розвиток соціального діалогу у співпраці з Міжнародною організацією праці, вітчизняними та закордонними інституціями Європейського Союзу, а також про законопроєкт «Про колективні трудові спори», який проходить на даний час громадські слухання.

 

Про ситуацію на ринку праці області та заходи щодо сприяння зайнятості населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб поінформувала директор обласного центру зайнятості Галина Корінна.

 

Сторонами соціального діалогу напрацьовано спільні рекомендації з питань порядку денного.

 

 

Версія для друку