Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віктор Градівський розповів журналістам «Союз-TV» про оздоровлення дітей та соціальні виплати на Житомирщині

29 Червня 2022 • 15:49

Кіл-сть переглядів: 157

Сьогодні, 29 червня, заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський надав коментар телеканалу «Союз-TV» щодо оздоровлення дітей області та соціальні виплати в умовах війни.

 

«Як бачимо, в умовах війни ми не можемо повноцінно убезпечити дітей та дати можливість оздоровитися в межах України. Тому розроблено певний ряд програм для оздоровлення дітей за кордоном», – сказав Віктор Градівський.

 

Заступник начальника ОВА також зазначив, що в кожній громаді закладені кошти на такі програми та були надані рекомендації щодо направлення дітей закордон. Пріоритет буде надаватися дітям військовослужбовців, які захищають Україну.

 

«Цей оздоровчий сезон ми проведемо не так, як в минулі роки. Ситуація наразі не дозволяє виконати все заплановане, проте всі сили направлені на вирішення проблемних питань. Громади області складають списки дітей, шукають шляхи оздоровити підростаюче покоління максимально безпечно», – додав Віктор Градівський.

 

Також заступник начальника ОВА повідомив про те, що всі соціальні виплати та пенсії виплачуються жителям Житомирщини в повному обсязі.

 

«Звичайно, варто розуміти, що в умовах війни не завжди є можливість виплатити все вчасно, є затримки в кілька днів. Ми про це знаємо і просимо всіх поставитися до цього з розумінням. Та хочу запевнити, що всі виплати приходять у повному обсязі незалежно від виду соціальної допомоги», – наголосив Віктор Градівський.

 

Детальніше дивіться згодом у сюжеті телеканалу «Союз-TV».

 

Версія для друку