Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко бере участь в 11-й сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання

14 Липня 2022 • 13:00

Кіл-сть переглядів: 493

Сьогодні, 14 липня, проходить чергова 11-а сесія Житомирської обласної ради восьмого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 47 депутатів.

 

Участь у сесії бере начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники.

 

На порядок денний винесено 43 питання, зокрема про перейменування міста Новоград-Волинський та району, реорганізацію комунальних закладів області, зміну їх назв чи Статутів, утворення Погоджувальної ради Житомирської обласної ради VIII скликання та Управління майном Житомирської обласної ради, переукладання контрактів з керівниками КУ області, зміни до попередніх рішень Житомирської обласної ради тощо.

 

Перелік питань для розгляду на 11-й сесії обласної ради восьмого скликання:

 

  1. Про подання до Верховної Ради України про перейменування міста Новоград-Волинського Житомирської області.
  2. Про подання до Верховної Ради України про перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області.
  3. Про припинення КНП «Обласний спеціалізований будинок дитини» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  4. Про припинення КНП «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.
  5. Про припинення КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до КНП «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради.
  6. Про припинення КРУ «Обласний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Житомирської обласної ради реорганізувавши її шляхом приєднання до КНП «Житомирський обласний будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків» Житомирської обласної ради.
  7. Про припинення комунального підприємства «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради.
  8. Про припинення комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради.
  9. Про зміну назви Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради на Обласну бібліотеку для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради та затвердження у новій редакції Статуту Обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради.
  10. Про припинення Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради.
  11. Про припинення комунального закладу «Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради.
  12. Про затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» Житомирської обласної ради.
  13. Про припинення комунального закладу позашкільної освіти «Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Юність» Житомирської обласної ради реорганізувавши його шляхом приєднання до Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» Житомирської обласної ради.
  14. Про припинення дитячо-юнацької спортивної школи Житомирської обласної ради реорганізувавши її шляхом приєднання до Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» Житомирської обласної ради.
  15. Про затвердження у новій редакції Статуту Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамівець» Житомирської обласної ради.
  16. Про припинення комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації.
  17. Про припинення комунального підприємства «Еко-Сервіс» Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
  18. Про припинення Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради шляхом приєднання до комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
  19. Про постійні комісії обласної ради VIII скликання.
  20. Про утворення Погоджувальної ради Житомирської обласної ради VIII скликання.
  21. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №13 «Про Регламент обласної ради VIII скликання», зі змінами.
  22. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 №14 «Про Положення про постійні комісії обласної ради VIII скликання».
  23. Про створення Управління майном Житомирської обласної ради.
  24. Про структуру та чисельність виконавчого апарату Житомирської обласної ради.
  25. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 16.12.2021 №352 «Про Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області».
  26. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 04.11.2021 №275 «Про Порядок складення, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради».
  27. Про призначення директора-художнього керівника комунального закладу «Житомирський академічний обласний театр ляльок» Житомирської обласної ради.Про внесення змін у контракт від 27.05.2021 з директором Житомирського обласного ліцею Житомирської обласної ради.
  28. Про переукладення контракту з Пасічником О.М.
  29. Про переукладення контракту з Сабадашем І.І.
  30. Про переукладення контракту з Довгополим Ю.Д.
  31. Про переукладення контракту з Врублевським В.М.
  32. Про призначення директора комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.
  33. Про призначення директора комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна» Житомирської обласної ради.
  34. Про орендну плату.
  35. Про внесення змін у рішення Житомирської обласної ради від 25.06.2020 №1966 «Про затвердження Переліків та реєстру щодо об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.
  36. Про передачу у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади автотранспортних засобів.
  37. Про передачу у комунальну власність Березівської сільської ради Житомирського району Житомирської області автотранспортних засобів.
  38. Про передачу у комунальну власність територіальної громади Ємільчинської селищної ради автотранспортного засобу.
  39. Про передачу у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади нерухомого майна, що знаходиться за адресою: Коростенський район, с. Великий Кобилин, вул. Церковна, 48.
  40. Про прийняття з державної у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області цілісних майнових комплексів державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
  41. Про закріплення на праві господарського відання нерухомого майна.
  42. Про звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України, Державного агентства лісових ресурсів України щодо недопущення руйнування лісової галузі в Україні внаслідок її реформування шляхом реорганізації державних лісогосподарських підприємств та створення єдиного унітарного комерційного підприємства.

 

 

 

Версія для друку