Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко долучився до спецпогашення нової марки Укрпошти, приурочену Міжнародному дню захисту дітей

01 Червня 2023 • 15:04

Кіл-сть переглядів: 195

Сьогодні, 01 червня, майданчику офіційного медіацентру Житомирської обласної військової адміністрації відбулося урочисте погашення марки Укрпошти з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, участь у якому взяв начальника Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом з дітьми з будинку сімейного типу родини Бориса ти Світлани Клімачових.

 

Її особливість полягає в тому, що авторами зображень на марках є маленькі українці, які у такий спосіб показали світу своє бачення України майбутнього.

 

Загалом на конкурс ескізів  подали свої роботи 350 дітей з різних куточків нашої країни. З усіх малюнків вибрали 5 найкращих, які й стали новими марками.

 

Власноруч вони поставили на перших конвертах штемпель спецпогашення й отримали їх та солодкі подарунки на згадку про цей день.

 

Цей випуск марок є благодійним. Тож всі виручені кошти підуть на підтримку та допомогу благодійним центрам і організаціям «Місто Добра» та БФ «Чарівники», які займаються та опікуються жінками з дітьми, що постраждали внаслідок російської агресії, а також дітьми-сиротами, які знаходяться в дитячих будинках та лікарнях.

Версія для друку