Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко нагородив обдаровану молодь Житомирщини. ВІДЕО

12 Серпня 2024 • 16:45

Кіл-сть переглядів: 1 729

Сьогодні, 12 серпня, до Дня молоді у Житомирській обласній військовій адміністрації відбулася урочиста зустріч начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка з обдарованою молоддю області.

 

Віталій Бунечко у своєму вітальному слові підкреслив важливість підтримки молодих талантів, наголосивши, що щороку Житомирська ОВА відзначає досягнення активної молоді.

«Ми пишаємося тим, що в нашій області зростає така обдарована молодь, яка своєю працею і досягненнями робить вагомий внесок у розвиток Житомирщини й України в цілому. Я дякую вам за вашу активну громадську позицію, за прагнення саморозвиватися і покращувати нашу область у різних суспільних сферах. Ви – наша гордість, наше майбутнє», — зазначив очільник області.

Після вітальної промови Віталій Бунечко вручив Державні відзнаки молодим спеціалістам, які відзначилися у різних галузях: науці, творчості, спорті та розвитку молодіжного руху.

 

Основною концепцією роботи Молодіжної ради є підтримка прагнень української молоді до інтеграції в європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи.

 

Також під час зустрічі учасники мали можливість у неформальній обстановці поспілкуватися з начальником Житомирської ОВА, поставити питання, які їх цікавили, і обговорити можливості для подальшого розвитку молодіжної політики в області.

 

Довідково. Відповідно до розпорядження Житомирської ОВА від 7 серпня 2024 року №515, з метою підтримки обдарованої молоді в галузях науки, творчості, спорту та розвитку молодіжного руху, 12 серпня було вручено сертифікати 20 юнакам та дівчатам. Кожному з них призначено щорічну стипендію у розмірі 10 000 гривень, яка виплачується одноразово.

 

Версія для друку