Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростеня відвідав 115 бригаду територіальної оборони

05 Березня 2024 • 16:58

Кіл-сть переглядів: 344

Сьогодні, 05 березня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростеня відвідав 115 бригаду територіальної оборони ЗСУ. Також до заходу долучився заступник начальника Житомирської ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, а також керівництво Коростенського району та Коростенської громади.

 

Віталій Бунечко нагородив почесною відзнакою “За заслуги” командира 115 окремої бригади Сил територіальної оборони Віталія Маковського. Впродовж цих двох важких років він очолював бойовий колектив 115 бригади ТРО, докладав усіх зусиль для формування та забезпечення бригади.

 

Очільник області побажав його наступнику на посаді командира бригади Сергію Бойку виваженості та військової вдачі, щоб ефективно й професійно виконувати бойові задачі та, разом з тим, повертати хлопців та дівчат додому живими та неушкодженими.

 

Також під час зустрічі Віталій Бунечко разом з волонтерами передали військовим бригади мікроавтобус, генератор та зарядну станцію. Автівку вдалося придбати завдяки співпраці волонтерів з ГО «Покрова Пресвятої Богородиці» та Житомирської обласної військової адміністрації.

«Бажаємо нашим захисникам зі 115 бригади територіальної оборони, які протягом цієї війни вже встигли відзначитися на найбільш гарячих ділянках фронту на Сході, якнайскорішого наближення нашої Перемоги та повернення додому до своїх рідних та близьких», — зазначив Віталій Бунечко.

Версія для друку