Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко підписав Меморандум про співпрацю між Житомирською ОВА та Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців. ВІДЕО

19 Грудня 2022 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 399

Сьогодні, 19 грудня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів робочу зустріч із представниками Управління Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців в Україні. Також участь у заході взяв заступник начальника ОВА Віктор Градівський, представниця Управління Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації.

 

Так, під час зустрічі учасники обговорили можливості відновлення та будівництва житла для жителів Житомирщини, які постраждали від повномасштабного вторгнення рф до України.

 

Також представниками Управління Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців передано для закладів соціального захисту Житомирщини, які займаються реєстрацією внутрішньо переміщених осіб, ноутбуки.

 

Наприкінці зустрічі Віталій Бунечко та Кароліна Ліндхольм Біллінг підписали Меморандум про співпрацю, яким планується суттєве розширення організацією фінансування відновлення зруйнованих росією осель жителів області.

 

Нагадаємо, що начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм першим заступником Наталією Остапченко передав 9 терміналів Starlink для лікарень Житомирщини.

 

 

Версія для друку