Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Підвищення якості життя людей похилого віку – одне з найважливіших завдань Держави

01 Жовтня 2021 • 14:48

Кіл-сть переглядів: 327

Сьогодні, 01 жовтня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко привітав підопічних Житомирського геріатричного пансіонату з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

«День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів. Сьогодні є прекрасна можливість сказати теплі слова подяки нашим ветеранам війни й праці та взагалі всім літнім людям за внесок у розвиток Поліського краю та Україну в цілому», — сказав Віталій Бунечко.

Також у рамках урочистостей голова облдержадміністрації подарував закладу побутову техніку.

 

Слова щирої подяки Віталій Бунечко висловив співробітникам закладу, які опікуються підопічними.

«Персонал пансіонату справляється і віддає частину своєї душі людям похилого віку, адже до кожної людини їм потрібно знайти свій особливий підхід. Важливо і те, що у закладі створено всі необхідні умови для проживання, лікування, оздоровлення, творчого розвитку та відпочинку підопічних», — сказав голова ОДА.

Нагадаємо, що Віталій Бунечко 29 вересня привітав освітян Житомирщини з професійним святом.

 

Довідково. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено постановою Уряду від 26 вересня 1997 року.

 

У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері.

 

Версія для друку