Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Представлено нового генерального директора лікарні імені Гербачевського — Олександра Веселовського

09 Вересня 2024 • 12:31

Кіл-сть переглядів: 792

Сьогодні, 09 вересня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом з першим заступником Житомирської обласної ради Олегом Дзюбенком та колективом лікарні імені Гербачевського привітали Олександра Веселовського з призначенням на посаду генерального директора.

 

Це людина з багаторічним досвідом у медичній сфері та професіонал високого рівня, що відданий своїй справі. Рішення про його призначення було прийнято у синергії — командою Житомирської обласної військової адміністрації та депутатським корпусом.

 

Новий керівник очолює заклад у непростий час медичної реформи. Зміни у медичній сфері, що тривають, вимагає від керівників лікувальних закладів бути не лише медиками-професіоналами, а й талановитими менеджерами. Адже зараз йдеться про здорову конкуренцію між лікарнями. Здатність надавати якісні послуги визначає успіх лікарні в умовах конкуренції, а також її фінансову стабільність та можливість розвивати колектив і матеріально-технічну базу.

 

Олександр Веселовський також знає як працює місцеве самоврядування, адже неодноразово обирався депутатом обласної та районної ради. Це дозволить максимально ефективно використовувати можливості, які дає синергія роботи на спільний результат із залученням можливостей не лише медичного закладу, а й обласних та державних програм.

 

“Впевнений, що під керівництвом Олександра Борисовича наша лікарня буде розвиватися та надавати високоякісні медичні послуги жителям області. Бажаю новому керівникові успіхів та значних звершень на посаді!”, — підкреслив Віталій Бунечко.

 

Версія для друку