Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко представив нового голову Житомирської РДА

17 Лютого 2021 • 17:24

Кіл-сть переглядів: 482

Сьогодні, 17 лютого, голова Житомирської облдержадміністрації представив нового голову Житомирської районної державної адміністрації Юрія Денисовця.

 

«Юрій Денисовець розпочав свою роботу з органів місцевого самоврядування, обізнаний з управлінськими процесами і знає, що таке демократія в дії. І я бачу його постійне прагнення зробити щось корисне для району та області, бажання зрушити з місця питання, які не вирішуються роками. Впевнений, що як новий керівник він покращить якість життя населення найбільшого з районів нашої області», — сказав Віталій Бунечко.

 

Новопризначений голова Житомирської РДА наголосив, що своїм пріоритетним завданням вбачає налаштування конструктивної співпраці районної влади з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом, представниками бізнесу й громадськими організаціями. Зокрема, для вирішення питання щодо надання якісних соціальних послуг й створення мережі ЦНАПів, а також зміцнення зв’язків з новоствореними громадами.

 

Віталій Бунечко також зазначив, що потрібно встановлювати партнерські відносини з усіма територіальними громадами та всебічно їх підтримувати у подальшому розвитку.

 

Довідково. Юрій Денисовець народився 07 травня 1988 року у м. Коростишеві Житомирської області. Має повну вищу освіту – у 2011 році закінчив Житомирський державний технологічний університет, у 2019 році –  Національну академію державного управління при Президентові України.

 

Із 2015 по 2019 рік працював заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради при виконавчому комітеті Коростишівської міської ради.

 

З 2019 по 2021 рік обіймав посаду голови Коростишівської РДА.

 

Юрія Денисовця призначено головою Житомирської районної державної адміністрації згідно з розпорядженням Президента України від 12 лютого 2021 року №57/2021-рп.

 

Версія для друку