Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко представив нового начальника 9 прикордонного загону ім. Січових Стрільців полковника Сергія Мельника

29 Липня 2024 • 10:20

Кіл-сть переглядів: 87

Днями під час чергового засідання Ради оборони Житомирщини начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко представив нового начальника 9 прикордонного загону ім. Січових Стрільців полковника Сергія Мельника.

На засіданні начальник ОВА зазначив, що Сергій родом з Житомирщини, тож знає всі нюанси служби та впевнено керуватиме захистом своєї малої Батьківщини.

«Певен, що під його керівництвом наші прикордонники продовжуватимуть нести свою службу так само професійно. А напрацьований нами рівень взаємодії між 9 прикордонним загоном та іншими складовими Сил оборони Житомирщини збережеться та буде посилений» — зауважив Віталій Бунечко.

Тісна співпраця між усіма силами оборони є ключовою умовою для захисту області та держави і наближення нашої Перемоги.

«Усі разом ми багато зробили задля посилення нашого кордону на території Житомирщини. Ворог не наважився перетнути його саме тут у 2022 році, певен що зараз він тим більше розуміє яке пекло ми готові йому влаштувати на українському Поліссі», — підкреслив Віталій Бунечко.

Саме прикордонники стоять на краю оборони області. Вони стежать за діями ворога, контролюють прикордонну територію та запобігають проникненню диверсійно розвідувальних груп.

Версія для друку