Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Продовжуємо підтримувати Збройні сили України

02 Серпня 2024 • 09:22

Кіл-сть переглядів: 112

01 серпня начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко долучився до передачі нашим захисникам мікроавтобусу «Renault Trafic» та декількох ударних дронів. Ця автівка стане на бойове чергування в одному з розвідувальних батальйонів.

«Приємно, що отримати автівку для свого підрозділу приїхав колишній співробітник Житомирської обласної державної адміністрації, а зараз командир батальйону безпілотних систем В’ячеслав Шутенко, який від початку повномасштабного вторгнення росії добровольцем став до лав Збройних сил України», — зазначив Віталій Бунечко.

Також він зазначив, що потреба в транспорті завжди актуальна, оскільки на передовій машини постійно знаходяться під обстрілами та потребують ремонту або оновлення.

 

Автомобіль нещодавно привезли з закордону волонтери з благодійної організації «Служба порятунку України – 911» та БФ «Розвиток Древлянщини», які плідно співпрацюють з Житомирською обласною військовою адміністрацією.

«Хлопці мають неабиякий досвід розвідки та аеророзвідки ворожих позицій, як на Сході України, так і вздовж білоруського кордону. Впевнений, що ця автівка допоможе нашим бійцям нищити підступного ворога, а ми будемо продовжувати допомагати нашим бійцям. Дякуємо благодійникам та волонтерам за їх внесок у підтримку Збройних сил України, а нашим військовим за їх щоденний героїзм та наближення нашої Перемоги!», — підкреслив очільник області.

Версія для друку