Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко провів нараду з питань мобілізації представниками ТЦК, громад та підприємців області

06 Червня 2024 • 16:02

Кіл-сть переглядів: 5 090

05 червня під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка відбулася розширена нарада з питань мобілізації за участі керівників територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, правоохоронних органів, голів громад та роботодавців області.

«Війна, на жаль, продовжується, ворог підступно намагається розтягнути лінію фронту, завдає ударів на різних напрямках, зокрема через лінію державного кордону. Його головна мета — виснажити наші Сили Оборони», — зазначив Віталій Бунечко.

Під час наради було розглянуто питання доукомплектування підрозділів з метою їх планової ротації, підвищення ефективності знищення ворога.

«Жити ілюзією, що ворог більше не спробує повернутися на Полісся — небезпечно для нас всіх. Тому нам постійно потрібно посилювати обороноздатність кордону, а також виконувати мобілізаційне завдання Генерального штабу, щоб дати можливість військовим розробляти переможні плани та втілювати їх у життя з тими ресурсами, на які вони розраховують», — підкреслив очільник області.

Версія для друку