Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав підприємців Житомирщини з нагоди професійного свята. ВІДЕО

30 Серпня 2024 • 16:38

Кіл-сть переглядів: 491

Сьогодні, 30 серпня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко долучився до урочистостей з нагоди відзначення Дня підприємця України. Також участь у заході взяв його заступник Віктор Градівський, заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, представники профільних структурних підрозділів ОВА, відомств, установ та підприємств області.

 

Очільник області відзначив з прийдешнім святом керівників кращих суб’єктів господарювання області відомчими нагородами.

«Праця підприємців — це не просто статистика сплачених податків, створених робочих місць, обсягів виготовленої продукції. Це — їхнє життя. Вони не бояться ризиків, постійно генерують ідеї, впроваджують інновації та будують майбутнє України попри будь-які виклики. В умовах повномасштабної війни український бізнес продемонстрував справжній патріотизм та здатність адаптуватися до швидких та неочікуваних змін. Наші підприємці не просто зберегли  свою справу, а знайшли можливість перебудувати роботу так, щоби допомагати нашим захисникам, опановувати нові напрямки виробництва. Стали активними учасниками волонтерського руху. Гарним прикладом цього є гостинні господарі сьогоднішнього заходу — підприємство «Danico», а також тисячі підприємців Житомирщини», — зазначив Віталій Бунечко.

Також він зазначив, що нині у області триває робота над створенням дієвої інфраструктури державної програми «Зроблено в Україні», механізмом для підтримки бізнесу «український кешбек», реалізацією програми кредитування «5-7-9» тощо.

«Дякую нашим підприємцям за їх внесок, енергію та незламний дух. Певен, що ми й надалі будемо працювати, як єдина команда, задля нашої Перемоги, задля майбутнього України та розвитку Житомирщини», — підкреслив Віталій Бунечко.

Довідково. В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Версія для друку