Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав з 20-ю річницею 26 артилерійську бригаду

05 Липня 2024 • 13:07

Кіл-сть переглядів: 90

Сьогодні, 05 липня, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко привітав з 20-ю річницею з дня створення славетну 26 артилерійську бригаду.

«Внесок наших артилеристів у захист України — неоціненний. Ми щиро вдячні за мужність, відвагу та непохитну відданість службі. Вони — справжні герої!», — наголосив у своїй промові Віталій Бунечко.

Славетна 26 бригада з початку війни неодноразово демонструвала ворогу свою майстерність, могутність й руйнівну силу. Воїни опанували більшість сучасних артилерійських систем, що перебувають на озброєнні у провідних країн світу, і тепер можуть багато чого навчити своїх колег з країн НАТО.

Привітати артилеристів зі святом також завітали депутати Верховної та обласної ради, керівники району та міста Бердичева. У цей день від щирого серця побажали нашим воїнам сил і витривалості.

«Ми пишаємося вашими здобутками та вдячні за ваші зусилля швидше наблизити нашу Перемогу. Нехай ваша хоробрість і сила духу завжди залишаються незмінними, а небезпека обходить вас стороною», — додав Віталій Бунечко.

Урочистості з нагоди ювілею стали нагодою для вшанування мужності та професіоналізму воїнів 26 артилерійської бригади, які своєю самовідданістю щоденно наближають перемогу України.

 

 

Версія для друку