Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко привітав з професійним святом медичних працівників Житомирщини

26 Липня 2024 • 16:33

Кіл-сть переглядів: 318

Сьогодні, 26 липня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав з професійним святом медичних працівників Житомирщини, нагородив їх нагрудними знаками та подяками за плідну працю.

«Робота наших медиків — це більше, ніж просто професія — це покликання, яке вимагає великої сили, відданості та милосердя. Щодня вони роблять все можливе для збереження та покращення здоров’я людей, даруючи їм надію та підтримку в найтяжчі моменти», — зазначив Віталій Бунечко.

Він додав, що особливо важливою є робота медичних працівників у ці непрості часи, коли наша країна бореться за свою свободу проти кривавого диктатора. В невеличких районних лікарнях Житомирщини вони першими приходили на допомогу пораненим та постраждалим під час боїв за Київ, спускали у сховища молодих матусь та новонароджених в обласному пренатальному центрі, коли ударна хвиля від російської ракети винесла там усі вікна. Вони зустрічають та супроводжують кожного нашого пораненого захисника, які приїжджають до нас на лікування та реабілітацію та продовжують надавати допомогу тисячам пацієнтів.

В медичній галузі Житомирщини працюють майже 4 тисячі лікарів та понад 8 тисяч молодших спеціалістів. Також 203 працівників закладів охорони здоров’я — 77 лікарів та 126 молодших спеціалістів – стали на захист нашої країни та мужньо її боронять.

«Ми цінуємо вашу самовідданість, професіоналізм та людяність. Ваша турбота і співчуття допомагають пацієнтам не тільки фізично, але й морально, даючи впевненість у тому, що невдовзі з ними все буде добре і вони зможуть повернутися до своїх побратимів, рідних та близьких. Наші медики — справжні герої, які заслуговують на безмежну повагу та вдячність. Дякуємо кожному й кожній із вас. Нехай ваша доброта і тепло, які ви даруєте іншим, повертаються до вас сторицею», — підкреслив очільник області.

Версія для друку