Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Сьогодні у медичних закладах Житомирської області киснем забезпечено понад 85% від загальної кількості ліжок

25 Січня 2021 • 12:53

Кіл-сть переглядів: 135

Про це йшлося сьогодні, 25 січня, на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю голови ОДА Віталія Бунечка та начальника відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергія Березовського.

“Сьогодні кількість ліжок у медичних закладах Житомирської області із кисневим забезпеченням становить 85,3%“, – зазначив Віталій Бунечко.

У порівнянні зі станом на 18 січня, кількість ліжок із кисневим забезпеченням збільшилася на 68.

 

Начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський додав, що сьогодні на стаціонарі перебувають 416 осіб, із них на кисневій підтримці — 176 хворих та 7 осіб — під апаратами ШВЛ. 

 

Станом на 25 січня за даними Комунального некомерційного підприємства “Обласний центр громадського здоров’я” Житомирської обласної ради у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, з 2525 ліжок забезпечено киснем 2153. У лікарнях резерву з 161 ліжка, визначеного для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, забезпечено киснем 114 ліжок.

 

Інформацію щодо заповненості ліжок у медичних закладах Житомирської області для лікування хворих на COVID-19 можна дізнатися ТУТ.  

 

ВІДЕО брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом в області станом на 25 січня дивіться ТУТ.

Версія для друку