Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко: Представлено нового очільника підрозділу ДСНС у Житомирській області— Дмитра Нікулеско

01 Серпня 2024 • 11:46

Кіл-сть переглядів: 182

Сьогодні, 01 серпня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступник Олександр Федько разом з першим заступником голови ДСНС України Віталієм Миронюком представили особовому складу Головного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області нового очільника підрозділу — Дмитра Нікулеско.

 

Це бойовий офіцер нагороджений орденом За мужність ІІІ ступеня. Родом з міста Слов’янськ на Донеччині — українській Донеччині, яка обов’язково буде звільнена від окупації. Дмитро має багаторічний досвід роботи в надзвичайних службах, проявив себе як висококваліфікований фахівець, який уміє приймати відповідальні рішення у складних ситуаціях.

 

Підрозділ, який він очолить на Житомирщині також пройшов крізь неабиякі випробовування. Зокрема фахівці підрозділу ліквідовували масштабні лісові пожежі, долали наслідки російських ракетно-бомбових ударів росіян, евакуйовували громадян, розміновували територію Житомирщини та інших областей, які найбільш постраждали від дій окупантів.

 

“Вітаю Дмитра Нікулеско з призначенням на цю відповідальну посаду. Бажаю успіхів у нових починаннях, впевненості у прийнятті рішень та злагодженої роботи з усіма підрозділами ДСНС.Переконаний, що досвідчений, відповідальний та відданий справі лідер обов’язково стане частиною нашої команди та підсилить її!”, — підкреслив Віталій Бунечко.

 

Начальник Житомирської ОВА також подякував Ігорю Нікітчуку за плідні 34 роки служби та ефективну роботу в пожежних частинах Житомирщини на посаді начальника Головного управління ДСНС Житомирської області.

 

Версія для друку