Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко відвідав виробничі потужності компанії “Три Ведмеді”

13 Лютого 2024 • 17:10

Кіл-сть переглядів: 543

Сьогодні, 13 лютого, під час робочої поїздки до Бердичівського району, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко відвідав виробничі потужності компанії “Три Ведмеді” – одного з найвідоміших виробників морозива та заморожених напівфабрикатів в Україні.

 

Це підприємство успішно працює на Житомирщині приблизно 13 років і, навіть на початку повномасштабного вторгнення Росії, майже не припиняло своє виробництво.

 

Віталій Бунечко разом з директором підприємства Віктором Мельником обговорили поточну ситуацію та подальші плани розвитку виробництва. Вони визначили напрямки, які потребують сприяння з боку обласної влади. Зараз на підприємстві ведуться активні роботи з розширення виробничих потужностей, реконструкції та будівництва нових цехів та складських приміщень, а також з розвантаженням сучасного обладнання закордонного та вітчизняного виробництва.

«Необхідність збільшення обсягів виробництва зумовлена активною роботою компанії на зовнішніх ринках. Наразі морозиво, вироблене у Бердичеві, експортується до 11 країн світу. Зокрема, нещодавно компанія уклала великий контракт з однією з найбільших торговельних мереж Польщі, також поставляє свою продукцію до США, Великобританії та арабських країн. Для цього компанія отримала відповідний сертифікат якості.», – зазначив Віталій Бунечко.

Керівництво компанії “Три Ведмеді” приділяє особливу увагу якості своєї продукції й здійснює контроль на всіх етапах її виробництва – від моменту закупівлі сировини до відвантаження готової продукції в торговельні точки.

 

Сьогодні на заводі працює майже 400 осіб. Частина працівників мобілізована до лав ЗСУ. Введення в експлуатацію нових потужностей вже в цьому році дозволить створити 200 нових робочих місць. Нині триває набір додаткових працівників для задоволення підвищеного попиту на морозиво під час літнього сезону.

 

На завершення зустрічі начальник висловив подяку керівництву підприємства та його колективу за їх невтомну щоденну працю, яка відіграє важливу роль у розвитку економіки не тільки Житомирської області, але й всієї країни.

 

Версія для друку