Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко зустрівся з військовослужбовцем Андрієм Дяченком

19 Вересня 2024 • 09:35

Кіл-сть переглядів: 153

18 вересня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко зустрівся з колишнім депутатом Житомирської обласної ради Андрієм Дяченком, який після початку повномасштабного вторгнення російських військ добровільно приєднався до лав Збройних сил України. Нині Андрій Дяченко служить у морській піхоті.

 

Під час зустрічі обговорювалися нагальні потреби військового підрозділу, в якому служить військовий, та пріоритетні напрями подальшої співпраці. Особливу увагу приділили питанням забезпечення й підтримки.

 

На знак подяки за підтримку та співпрацю, Віталій Бунечко отримав від морпіхів символічні сувеніри: прапор військової частини та гільзу з гравіюванням символіки морської піхоти. Цей жест став символом глибокої взаємоповаги та вдячності за допомогу у забезпеченні українських воїнів.

«Щодня наші захисники на передовій стоять на варті нашого майбутнього, і ми продовжуємо робити все можливе, щоб підтримати їх у цій важливій справі», — підкреслив Віталій Бунечко.

Внесок кожного українця у перемогу над ворогом є неоціненним, і спільна робота між військовими та владою є запорукою успішного протистояння загрозам нашій державі.

 

Версія для друку