Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вітання голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка з Днем знань

01 Вересня 2021 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 241

Шановні освітяни, дорогі учні, студенти та батьки! 


Сердечно вітаю вас із початком нового навчального року! Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період, сповнений нових знань та вражень.

.

Цього дня вперше сядуть за парти більше 18 тисяч маленьких школярів Житомирщини. Бажаю вам бути допитливими та впевнено мандрувати країною знань.

.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у найкращих закладах вищої освіти України. Бажаю вам успіху та високих результатів. А отримані знання стануть найміцнішою опорою у вашому житті.

.

Ви – талановиті, завзяті, юні та перспективні, комунікабельні та енергійні, а тому гідні тої висоти, яку для себе встановили.

.

Головним покликанням вчителя є виховання національно свідомої та освіченої молоді. Слова щирої вдячності педагогам за невтомну працю, за любов до дітей і рідної Житомирщини.

.

Батькам учнів та студентської молоді бажаю мудрості та терпіння. Адже за вашої активної участі та підтримки ми й надалі виховуватимемо майбутнє української держави.

.

Бажаю всім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків!

.

Голова Житомирської ОДА

Віталій Бунечко

Версія для друку