Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вітання організаторам та учасникам VI-го Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю «Розстріляна молодість»

12 Лютого 2015 • 16:04

Кіл-сть переглядів: 862

Шановні організатори та учасники

VIго Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю

«Розстріляна молодість»

 

Від імені Житомирської обласної державної адміністрації та обласної ради щиро вітаємо вас з нагоди проведення цього величного мистецького свята.

 

Вшосте стартує цей пісенний фестиваль, як пам’ять про відвагу, мужність та героїзм, передчасно посивілих матерів та вдів, втрачених побратимів.

 

Вже традиційно Всеукраїнський фестиваль «Розстріляна молодість» об’єднує навколо себе небайдужих до горя та страждань, що принесла на нашу землю афганська війна.

 

Ми повинні вічно пам’ятати тих, хто загинув на чужій землі і не забувати про їхніх батьків, які пізнали у своєму житті біль втрати дітей.  

 

Воїни-інтернаціоналісти, на вашу долю випало нелегке випробування. Незважаючи на пережите та біль утрат, Ви залишаєтеся справжніми людьми, відданими патріотами своєї Вітчизни, прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких обов’язок – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

 

Велика вдячність сьогодні усім, хто продовжує брати активну участь у захисті незалежності та цілісності нашої держави, громадському житті, військово-патріотичному вихованні молодого покоління.

 

Впевнені, що фестиваль «Розстріляна молодість» ще довго не стане історією, а  подвиги учасників бойових дій в сучасний період розвитку української державності, будуть відображені і в творчих здобутках наступного – VII фестивалю.

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, достатку, щастя, злагоди, родинного тепла, нових творчих успіхів та мирного неба над головою.

 

               

 

З повагою

 

 

Голова Житомирської обласної державної

адміністрації

 

               С.О.Машковський

 

Голова Житомирської обласної ради

 

 

                     В.Й.Француз

Версія для друку