Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Володимир Стельмах – новий голова громадської ради при облдержадміністрації

24 Квітня 2015 • 13:41

Кіл-сть переглядів: 1 591

Делегати установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при облдержадміністрації обрали голову громадської ради. Ним став голова громадської організації «Благодійний фонд «Разом за справу» Володимир Стельмах.

 

Володимир Стельмах представив свою програму діяльності. Пріоритет його роботи – це боротьба з корупцією на шляху до побудови демократичного суспільства та європейського майбутнього. Новообраний голова громадської ради виступає за налагодження комунікації між владою та громадянами. Окрім цього, не менш важливе завдання – допомога військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

 

Санкціонована переробка деревини в області та встановлення економічно обґрунтованих цін на таку сировину – ще одне завдання для нового голови. Володимир Стельмах готовий до співпраці з усіма членами громадської ради та виступає за налагодження конструктивного діалогу і однакові правила гри для всіх. На його переконання, процедура призначення у будь-які структури та відомства повинна бути прозорою. Громадські інститути мають лобіювати призначення на керівні посади жителів Житомирщини, які добре знають проблеми області.

 

«Лише разом ми станемо ланкою, яка об’єднає громадянське суспільство та владу. Лише так ми зможемо побудувати справді незалежну і демократичну Україну», – переконаний Володимир Стельмах.

 

d

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Версія для друку