Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вперше викладачі профтехучилищ Житомирщини проходять курс програми Intel

01 Червня 2018 • 09:11

Кіл-сть переглядів: 168

тренінг дл явикладачівУ Житомирі для викладачів професійних технологічних училищ провели чотириденний тренінг в рамках програми Intel «Шлях до успіху». Особливістю стало те, що це перший в Україні тренінг з курсу «Комп’ютерні технології та підприємництво».

 

 

Участь у навчанні беруть 20 викладачів з інформаційних технологій, економіки та інших предметів профтехучилищ міста Житомира.

 

 

Загалом такі тренінги проходять по всій області і вони стосуються не лише курсу «Комп’ютерні технології та підприємництво».

 

 

Протягом всіх днів тренінгу педагогів навчали, як сприяти тому, щоб студент мав власну мотивацію на участь в навчальному процесі.

 

 

Працювали вчителі в маленьких групах, виконуючи різні завдання: від рольових ігор до «мозкових атак». А вже сьогодні, 1 червня, на учасників тренінгу очікує здача іспиту та отримання сертифікатів про завершення курсу для фасилітаторів програми Intel «Шлях до успіху».

 

 

Довідково. Програма Intel «Шлях до успіху», створена корпорацією «Intel» у співробітництві з національними освітніми урядовими організаціями різних країн, упроваджується в Україні з березня 2009 року. Ця програма покликана розвивати та стимулювати навички мислення, що є актуальним для молоді у ХХІ столітті, та впроваджувати новітні інформаційні технології шляхом навчання в освітніх громадах.

Версія для друку