Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Визначено п’ятьох претендентів на здобуття Премії Кабінету Міністрів

24 Лютого 2015 • 15:25

Кіл-сть переглядів: 688

В облдержадміністрації відбулося перше в цьому році засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь та представників молодіжних громадських організацій.

 

У своєму виступі Ярослав Лагута наголосив: «Пропоную зустрічатися частіше та спілкуватися. Нам варто перенести спілкування із соціальних мереж у реальне життя, адже порушені болючі проблеми можна вирішити лише таким чином. Об’єднавшись, ми зможемо змінити ситуацію в суспільстві. Наше спільне майбутнє вже сьогодні будує молодь, тому закликаю вас бути активними, але поряд із тим конструктивними». Посадовець подякував представникам молодіжних організацій за активну участь у відзначенні Дня Соборності України в обласному центрі.

 

Учасники засідання ознайомилися з планом і пріоритетами реалізації молодіжної політики в Житомирській області на 2015 рік та внесли свої пропозиції. Зокрема заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк наголосив, що до календарного плану можуть вноситися зміни у разі надходження пропозицій від громадських організацій.

 

Члени обласної координаційної ради з питань молодіжної політики обрали із восьми кандидатів п’ятьох претендентів на здобуття у 2015 році Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України:

 

у номінації за наукові досягнення – доцента Житомирського державного університету імені Івана Франка, кандидата філософських наук Яцик Ірину Станіславівну;

 

у номінації за спортивні досягнення – заслуженого майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, члена національної збірної команди України, чемпіона світу з кікбоксингу WAKO 2013 року, чемпіона Європи з кікбоксингу WAKO 2014 року Демчука Володимира Вікторовича та майстра спорту України з самбо, чемпіонку світу з боротьби самбо серед кадетів Хом’як Катерину Вікторівну;

 

у номінації за творчі досягнення – діючого члена Національної спілки кобзарів України Ніканорову Світлану Володимирівну та члена Національної спілки письменників України, керівника обласної літературно-мистецької студії імені Михайла Клименка Хіміч Марію Петрівну.

 

Подання на всіх претендентів розглядатимуться у Міністерстві молоді та спорту України, а остаточне рішення про присвоєння Премії прийматиме Кабінет Міністрів України.

 

Прес-служба облдержадміністрації  

Версія для друку