Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як розвивається Любарщина?

16 Червня 2015 • 13:30

Кіл-сть переглядів: 653

 

 

 

Голова ОДА Сергій Машковський, його заступники, заступник голови облради, керівники департаментів  спільно проаналізували поточний економiчно-суспiльний стан Любарського району.

 

Станом на 01.06.2015 в районі немає заборгованості із виплати заробітної платиСередньомісячна заробітна плата становить 2232 грн. Це на 8 % більше за минулорічні показники.

 

В цьому році, за сприяння служби зайнятості, у районі працевлаштовані 401 безробітний. Рівень працевлаштування 28,1% – вище за обласний показник. Разом з тим  є напруженість на ринку праці серед сільського населення.

 

В районі діють 45 суб’єктів господарювання. З яких 93% – закінчили минулий рік з прибутками.

 

У районі збільшено поголів’я свиней на 4,8 тис. За 5 місяців вироблено 34 тис. цнт молока. Це на 378 цнт більше відповідного минулорічного періоду. Продукції вирощування худоби вироблено – 7,5 тис. цнт (+ 30%).

 

Індекс виробництва валової продукції тваринництва до минулорічного показника становить 115 %.

 

Проте, від початку року  не залученно прямих іноземних інвестицій.

 

Докладніше ознайомитися зі станом справ в області та шляхів вирівняння ситуації можна буде на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський  проведе по закінченні всіх співбесід. Про час її проведення буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку