Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як святкують День захисту дітей на Житомирщині. ФОТО

01 Червня 2017 • 13:53

Кіл-сть переглядів: 647

День захисту дітей сьогодні, 1 червня, на Житомирщині святкують фестивалями, різноманітними конкурсами, акціями, розважальними програмами, відкриттям дитячих майданчиків, спортивними чемпіонатами.

 

Про це інформують прес-служби райдержадміністрацій.

 

На виконання розпорядження голови ОДА Ігоря Гундича святкові концерти та розважальні програми, в яких діти показали свої мистецькі здібності, відбулись у всіх районах та містах області.

 

Так, у Хорошівському та Коростенському районах у рамках свята для дітей відкрили спортивні майданчики, у Житомирському – ігровий.

 

Для дітей Любарського району організатори провели вікторини, конкурс малюнка на асфальті «Діти – за мир», безпрограшну дитячу лотерею.

 

Крім святкових заходів у Романівському районі учні гімназії започаткували акцію за «Від дитини до дитини», подарувавши виховацям дитячого будинку-інтернату казкову виставу «Котигорошко».

 

У пришкільних таборах Малинського району діти взяли участь у квест-іграх, спортивних конкурсах. А діти Коростишівського району спробували себе в ігровому квесті «Подорож стежинками здоров’я».

 

Нагадаємо, що 500 дітей Житомирщини переглянули виставу «Аліса в країні чудес».

Версія для друку