Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як жителям області отримати безвідсотковий кредит на сонячні електростанції «під ключ»

31 Липня 2017 • 11:33

Кіл-сть переглядів: 959

1АТ «Укргазбанк» у Житомирській області пропонує населенню безвідсотковий кредит на сонячні електростанції. Крім цього, жителі області мають можливість отримати відшкодування з обласного бюджету.

 

Про це повідомив директор Житомирської обласної дирекції АТ «Укргазбанку» Юрій Давидюк.

 

«Нашою особливістю є укладені угоди з фірмами, які пропонують встановлення сонячних електростанцій “під ключ”. Також, якщо позичальник відразу вносить 40-50% від загальної суми, то отримує безвідсотковий кредит на 3 роки», – зазначає Юрій Давидюк.

 

За його словами, з початку дії обласної програми, яка ініційована головою ОДА Ігорем Гундичем, Укргазбанк видав 3 кредити на сонячні електростанції. Зараз вже готуються документи на 4 кредит. Поки це єдиний банк, в якому видаються кредити на електростанції і батареї.

 

Якщо під час оформлення кредиту відразу вносити до 40% від суми, то кредит надається до 5 років під 17-18% річних у гривні.

 

Після встановлення обладнання з обласного бюджету жителям Житомирщини відшкодують 15% від вартості систем сонячного теплопостачання та 20% від вартості сонячних батарей та дахових панелей, обладнання і матеріалів для використання альтернативних джерел енергії.

 

За довідками щодо кредитування можна звертатися за телефоном: (0412) 47-47-12.

Версія для друку