Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як житомиряни відзначатимуть День космонавтики

07 Квітня 2015 • 14:48

Кіл-сть переглядів: 608

День космонавтики – особливе свято для житомирян, адже у нашому місті народився видатний вчений, конструктор космічних кораблів Сергій Павлович Корольов. Цього року він співпав із Великоднем. Тож програма офіційного святкування дещо різниться від звичайного порядку.

 

За підтримки облдержадміністрації у цей день пройде низка заходів. Кожен бажаючий зможе вшанувати пам’ять нашого видатного земляка, поклавши квіти, упродовж дня.

 

Традиційно 12 квітня з 10.00 до 17.00 музей космонавтики проводить день відкритих дверей.

 

Житомиряни і гості міста, окрім музейної експозиції, оглянуть виставку робіт Червоноармійської районної школи мистецтв «Образ і уява». Ще одну виставку – моделей військової техніки «Космос починається на землі» – представляють студенти історичного факультету ЖДУ ім. І.Франка. Також 12 квітня в музеї безкоштовно покажуть документальний фільм «Екскурсія на міжнародній космічній станції».

 

З нагоди Дня космонавтики 16 і 17 квітня у Житомирському військовому інституті ім. С.П.Корольова пройде з’їзд творчої молоді «Все для нашої перемоги. Героям слава!». На з’їзд четвертий рік поспіль з усіх куточків області з’їдуться талановиті діти, які привезуть свої роботи і ознайомляться з доробками військового інституту.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку