Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ярослав Лагута у прямому ефірі про найактуальніші питання

25 Серпня 2015 • 06:14

Кіл-сть переглядів: 681

23 серпня у програмі «Кут зору» на Житомирському обласному телебаченні заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута говорив про найактуальніші питання сьогодення: реабілітацію учасників АТО, закінчення чергової хвилі мобілізації, призначення житлових субсидій та літній відпочинок дітей.

За його словами, постійно поповнюються програми реабілітації та допомоги учасникам антитерористичної операції, а також незабаром 19 сімей загиблих військових у зоні АТО та інвалідів отримають квартири. Також Ярослав Лагута заспокоїв, що житло отримають усі, хто стоїть у черзі, і закликав військових та їх рідних звертатися з проблемними питаннями у Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації за тел. (0412) 47-50-06.

Важливим питанням на сьогодні залишається призначення житлових субсидій. Вже більше 92 % громадянам призначено субсидії, решта справ знаходиться в опрацюванні. Як зазначив заступник голови Житомирської ОДА, головний акцент зараз робиться на те, щоб людина не була задіяна у відносинах між управліннями соціального захисту, постачальниками послуг та іншими державними органами.

Також Ярослав Лагута привітав усіх з Днем незалежності України та закликав до єднання: «Ми з вами бачимо, що у тих випадках, де на нашій рідній Житомирщині маємо єдність суспільства, влади, громадськості, ми досягаємо найкращих результатів. Нам немає нічого ділити, крім відповідальності та роботи. Я дуже хочу, щоб у це свято жовто-сині кольори нас об’єднували і ми всі разом будували процвітаючу державу і щасливе суспільство».

 

1 

Версія для друку