Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ярослав Лагута взяв участь у виїзному модулі Києво-Могилянської бізнес-школи

25 Квітня 2015 • 10:46

Кіл-сть переглядів: 635

24 квітня, під час виїзного модулю Києво-Могилянської бізнес-школи, відбулася дискусія заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути з учасниками МВА-програм школи.  Спілкувались стосовно ролі управлінця територій і топ-менеджера компанії, говорили про розвиток Житомирщини і її культурно-історичне ДНК, про відповідальність лідерів тощо. Проводив дискусію  директор МВА-програм  Києво-Могилянської бізнес-школи Володимир Павелко.

 

За словами Ярослава Лагути, основний бізнес краю пов’язаний із корисними копалинами і лісом, однак є й інтелектуальні напрацювання. Так, розглядається проект щодо створення у Житомирі єдиного в Україні військово-технічного центру. Науковою базою стане Житомирський військовий інститут ім. С.Корольова з його унікальними розробками, під Житомиром є потужний полігон для випробувань, тут базується легендарна 95 окрема аеромобільна бригада.

 

У всіх напрямках діяльності дуже важливим є досягнуте в області порозуміння між гілками влади, співпраця з місцевими громадами, громадськістю.

 

Довідково. Києво-Могилянська бізнес-школа [kmbs] – школа для лідерів, налаштованих на якісні зміни – в собі, своїх компаніях, країні, світі. Особливою складовою навчання є виїзні модулі. Слухачі разом із викладачами виїжджають в міста України, де працюють над вирішенням реальних бізнес-кейсів.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку