Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець долучився до онлайн-наради Міністерства молоді та спорту України з питань розвитку галузі фізичної культури та спорту

25 Березня 2024 • 09:22

Кіл-сть переглядів: 210

22 березня за дорученням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка його заступник Юрій Денисовець долучився до онлайн-наради Міністерства молоді та спорту України з питань розвитку галузі фізичної культури та спорту.

 

Нараду провів в.о. міністра молоді та спорту Матвій Бідний. Зокрема під час наради йшлося про реалізацію низки спортивних проєктів, у тому числі на Житомирщині.

 

Як зазначив Юрій Денисовець, Житомирщина активно працює над реалізацією двох проектів, а саме «Активні парки – локації здорової України» та  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

 

Нагадаємо, що вже другий рік поспіль Житомирщина реалізовує соціальний проєкт Президента України «Активні парки – локації здорової України» в межах загальної програми “Здорова Україна”.

 

Щодо проєкту “Пліч-о-пліч”, то нині він на стадії районних етапів змагань, передували яким шкільні етапи та етапи на рівні громад. Проєкт набирає обертів з кожним етапом і чим вищий рівень проєкту, тим цінніші заохочення і подарунки отримають його учасники.  Щодо сюрпризів і подарунків, які отримають 5 кращих команд з визначених видів спорту на всеукраїнському рівні, то інформація яку озвучило Мінмолодьспорт приємно вразила всіх членів оргкомітету, але поки що залишиться приємною несподіванкою для переможців.

 

Версія для друку