Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Юрій Денисовець взяв участь у заходах до Дня Гідності та Свободи та Дня Десантно-штурмових військ. ФОТО

21 Листопада 2022 • 12:50

Кіл-сть переглядів: 341

21 листопада, в День Гідності та Свободи та День Десантно-штурмових військ, у Житомирі вшанували пам’ять загиблих Героїв, які віддали життя за вільну суверенну Україну.

 

Покладання квітів відбулося на Смолянському кладовищі та Соборному майдані – на Алеї Слави та біля пам’ятника Захисникам України у війні з російським агресором.

 

Участь у заходах взяли заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець та представники структурних підрозділів ОВА, секретар міської ради Віктор Клімінський, командування десантно-штурмових військ ЗСУ, військовослужбовці, громадськість.

«Десантно-штурмові війська – це ті, хто завжди перші, хто бере участь у найважчих боях. Ми пишаємося цим родом військ. Безперечно всі підрозділи Збройних Сил України роблять свій внесок у нашу обороноздатність, виборювання свободи та незалежності України, але десантники беруть на себе найважчі моменти цієї війни. Ми безмежно вдячні нашим захисникам! Ця війна обов’язково завершиться нашою перемогою і кожен Герой повернеться додому до своїх рідних!» – наголосив Юрій Денисовець.

Відеопривітання начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка з Днем Десантно-штурмових військ дивіться ТУТ.

 

Нагадаємо, що гасло цьогорічної кампанії до Дня Гідності та Свободи – «Вистояли на Майдані – переможемо у війні».

 

Сьогодні кожен може долучитися до традиційного флешмобу #Бути_Гідним – діліться спогадами, роздумами про Майдани та їх значення, і ставте цей хештег.

 

Із нагоди Дня Гідності та Свободи до українців звернувся Президент Володимир Зеленський.

 

Тематичний відеоролик Міністерства культури та інформаційної політики України можна переглянути ТУТ.

 

Нагадаємо, що сьогодні до Дня Гідності та Свободи стартує виставковий проєкт «Війна за ідентичність. Сила опірності культури».

 

 

Версія для друку