Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

З Днем захисників та захисниць України! – голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко

14 Жовтня 2021 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 299

В історії України багато дат, сповнених звитяг та героїзму, подій, прославлених величними подвигами наших рідних братів та сестер – борців за свободу та незалежність нашої Батьківщини.

 

14 жовтня – це святий день. І не тільки тому, що віряни відзначають велике свято Покрови Пресвятої Богородиці, а й тому, що ми вшановуємо подвиг усіх тих, у кого Україна в серці, в душі, хто кожного дня її захищає.

 

Українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя та здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наша нація заслужено здобула славу неперевершених воїнів. Нинішні військовослужбовці Збройних Сил України та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави, миру та спокою кожного з нас.

 

Захисники та Герої живуть поруч із нами. Не забуваймо про це та не шкодуймо слів вдячності за можливість працювати на мирній та вільній землі! А тим, хто в боротьбі за незалежність, цілісність та державний суверенітет України віддав найцінніше – життя – вічна слава!

 

Низько вклоняємося нашим доблесним Героям! Хай Бог дарує вам невичерпних сил та наснаги, міцного здоров’я та мужності у такому нелегкому протистоянні. Миру вам, добра і завжди надійного тилу. Своїми чесними справами, думками та молитвами ми разом із вами!

 

З повагою

Голова Житомирської ОДА  Віталій Бунечко

Версія для друку