Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

З нагоди Дня усиновлення Костянтин Лопушанський відвідав один з ДБСТ Житомирщини

17 Вересня 2024 • 15:28

Кіл-сть переглядів: 276

Сьогодні, 17 вересня, з нагоди Дня усиновлення, за дорученням начальника Житомирської ОВА заступник начальника Житомирської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Лопушанський спільно з начальницею Служби у справах дітей ОВА Анною Лужко та заступником начальника Житомирської РВА Павлом Куцом відвідали дитячий будинок сімейного типу Клімачових Світлани й Бориса. Під час візиту представники влади привітали родину та передали дітям різноманітні подарунки.

 

У 2021 році родина прийняла рішення подарувати сімейне тепло 7 дітям, які потребували батьківської любові. З того часу в дружній родині на вихованні й спільному проживанні перебуває семеро дітей-вихованців з двох сімейних груп:  Денис (13 років), Владислав (12 років), Артур (9 років), Василь (7 років), Карина (12 років), Нікіта (8 років) та Максим (13 років). Сімейна пара має двоє власних дітей: Злату, якій 10 років  і п’ятирічний Марко.

 

Сім’я проживає у великому будинку, наданому Тетерівською сільською радою на праві користування, придбаному за рахунок субвенції з державного бюджету, в якому є місце для кожного члена сім’ї.

 

У будинку створені всі необхідні умови для комфортного виховання та розвитку дітей. Обладнані сучасними меблями та побутовою технікою, кімнати призначені як для навчання, так і для відпочинку. Поруч із будинком розташована присадибна ділянка, яка використовується для садівництва й ведення домашнього господарства.

 

 У родині панує доброзичлива атмосфера. Батьки делікатно і чутливо реагують на запитання дітей, їх емоційний стан, схвалюють їх поведінку і заохочують до соціальних дій, проявляють любов та турботу.

 

Нагадаємо. що начальниця служби у справах дітей Житомирської ОВА Анна Лужко розповіла про ситуацію з усиновленням на Житомирщині.

 

         

Версія для друку