Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

З Попільнянського району відремонтований бронетранспортер передали військовим

29 Січня 2015 • 15:56

Кіл-сть переглядів: 694

29 січня у селищі Попільня відбулася нетипова подія – військовослужбовцям Житомирської 95-ої окремої аеромобільної бригади передавали відремонтований бронетранспортер.

 

На приватному підприємстві «Корнієнко» відремонтували вже третій технічний засіб для військових. За словами керівника Віктора Корнієнка, першим був бронетранспортер, потім – автобус, тепер ось знову бронетранспортер. Наразі на підприємстві ремонтується КамАЗ та ще один бронетранспортер. Кожен працівник намагається зробити свій вклад у загальну добру справу.

 

Приватний підприємець розповів, як почали допомагати українській армії: «Ще в травні мій син Руслан, теж приватний підприємець, як мовиться, зібрав, що мав, та й повіз гуманітарну допомогу в зону АТО. Потім – ще, і ще, загалом він був там уже 20 разів. Звісно, кожного разу спілкується з військовими, аби визначитись, що їм потрібніше. З’ясувалось, що, крім продуктів та запчастин, незайвим було б допомогти і з ремонтом техніки».

 

Відремонтований бронетранспортер ремонтники укомплектували всім необхідним, а також поклали запасні паси та інші запчастини, каністри з мастилом та гальмівною рідиною.

 

У передачі техніки для військових також взяли участь голова Попільнянської райдержадміністрації Роман Суботенко та голова Попільнянської районної ради Петро Боровський.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку