Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

За грант від ОДА учні Житомирщини навчалися спілкуватися з дітьми з порушеннями психічного розвитку

30 Листопада 2017 • 11:02

Кіл-сть переглядів: 402

Учні з різних шкіл Пулинського, Радомишльського та Хорошівського районів навчалися спілкуватися з дітьми, які мають порушення психічного розвитку.

 

Тренінги відбулися 27-29 листопада у рамках проекту «Психічне здоров’я дітей: від знань до дій», який реалізовує Цент Практичної психології «For Life» за грантової підтримки облдержадміністрації.

 

«За ці 3 тренінги вдалося охопити 75 дітей, які навчаються в інклюзивних класах. Саме для них зараз найважливіше вміти спілкуватися з дітьми, які мають порушення психічного розвитку. Учні щирі у своїх емоціях і готові допомагати таким діткам», – зазначила керівник проекту Наталія Портницька.

 

Учасники тренінгу в ігровій формі з використанням мультимедіа мали можливість ознайомитися з порушеннями психічного розвитку дитини і виробили стратегії взаємодії з такими дітьми.

 

Тренінги для учнів відбудуться ще у грудні у Новоград-Волинському, Романівському та Житомирському районах. Сьогодні у Коростені вчителі у рамках проекту проходять тренінг з питань психічного здоров’я дітей.

 

Нагадаємо, у рамках грантового проекту Центр практичної психології ««For Life» провів соцопитування 700 жителів області.

 

1

 

2

 

4

 

5

 

6

 

7

Версія для друку