Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

За підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури Укртрансбезпека створює Раду доброчесності

30 Липня 2024 • 16:36

Кіл-сть переглядів: 78

За підтримки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури Державна служба України з безпеки на транспорті Укртрансбезпека створює Раду доброчесності – консультативно-дорадчий орган, що сприятиме забезпеченню прозорості та підзвітності діяльності Укртрансбезпеки.

 

Ключова мета Ради доброчесності – зміцнити стійкість системи запобігання і протидії корупції в Службі. Зокрема, проведення аналізу та сприяння побудови антикорупційної комплаєнс-системи в Укртрансбезпеці, а також надання рекомендацій та сприяння реалізації заходів з усунення корупційних ризиків.

 

Хто може приєднатись до Ради доброчесності?

 

Представники громадських організацій, що обізнані з діяльністю Укртрансбезпеки та є фахівцями у сфері запобігання корупції.

 

Як приєднатися?

 

Громадські організації мають надати інформацію про кандидатури представників (до трьох осіб) до складу Ради.

 

Громадські організації мають підтвердити стаж. Для цього необхідно надати посилання на щорічні звіти про результати діяльності та інформацію про реалізовані проєкти, зокрема, за рахунок фінансування від міжнародних та іноземних організацій, які надають міжнародну технічну допомогу у сфері покращення державного управління та/або запобігання і протидії корупції.

 

Ознайомитись із Положенням про діяльність Ради можна за посиланням https://bit.ly/3WIk91f.

 

Якщо ваша організація також бажає долучитися до роботи Ради та відповідає необхідним критеріям, до 6 серпня ви можете направити кандидатури (до трьох осіб) на адресу dircom@dsbt.gov.ua

Версія для друку