Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заклади охорони здоров’я Житомирщини заключили 3 пакети на надання послуг по реабілітації з Національною службою охорони здоров’я

25 Вересня 2023 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 636

Закладами охорони здоров’я Житомирщини заключено три пакети на надання послуг по реабілітації з Національною службою охорони здоров’я.

 

Це пакет №25 «Медична реабілітація немовлят, які народились передчасно та/або хворими, протягом перших трьох років життя», який заключили 4 заклади охорони здоров’я, пакет №53 «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах» — прийняли 14  закладів охорони здоров’я та пакет №54 «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у амбулаторних умовах» — затвердили 19  закладів охорони здоров’я.

 

На сьогодні в області заключено пакети на надання послуг по реабілітації з Національною службою охорони здоров’я з 37 медичними закладами. Детальніше дивіться за посиланням.

 

Нагадаємо, що в Україні доказова реабілітаційна допомога надається мультидисциплінарними реабілітаційними командами медичних закладів відповідно до Закону “Про реабілітацію в сфері охорони здоров’я”.

 

Версія для друку