Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заповнені документи для призначення субсидій вже приймають

27 Квітня 2015 • 15:13

Кіл-сть переглядів: 6 279

Щоб отримати субсидію, жителі області мають подати заповнені бланки заяви і декларації про доходи до відділу з питань соціального захисту населення за місцем реєстрації (див. зразок заповнення бланків заяв та декларацій). Їх можна надіслати поштою або подати особисто.

 

У сільській місцевості документи приймають уповноважені особи, які визначаються  виконавчими органами сільських і селищних рад.

 

Приймати заяви і декларації будуть з 4 травня, але якщо звернутись раніше, вам не відмовлять у прийомі документів.

 

 Наступний етап – управління праці та соціального захисту населення направляють запити до житлово-експлуатаційних організацій та підприємств, що надають житлово-комунальні послуги. Впродовж п’яти днів вони отримують інформацію про склад зареєстрованих осіб, житлову площу та комунальні послуги.

 

Також управління праці та соціального захисту населення отримують інформацію про доходи осіб та пенсії.

 

Рішення про призначення (непризначення) субсидії приймається протягом десяти днів після отримання необхідних відомостей. Про це листом повідомляють особі.

 

Управління соцзахисту можуть робити запити до ДФС,  Державтоінспекції,  інших  органів виконавчої  влади  та  органів місцевого самоврядування інформацію,  щоб перевірити достовірність отриманих даних.

 

Жителям області не варто боятися у випадку невеличкої похибки задекларованих доходів для призначення субсидій. Всі дані будуть перевірятися у відповідних органах.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку