Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо до участі у круглому столі з питань транскордонного та територіального співробітництва

05 Лютого 2018 • 13:12

Кіл-сть переглядів: 308

У  Житомирі експерти обговорюватимуть, як найефективніше поєднати можливості стратегічного документу області та програм транскордонного та територіального співробітництва, що діють в регіоні.

 

Круглий стіл проходитиме 7 лютого у конференц-залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича. Початок о 14.00 год.

 

Захід спрямований на оцінку та підвищення ефективності використання допомоги Україні з боку ЄС. Учасники заходу також дізнаються як проходило дослідження в усіх прикордонних областях країни.

 

До участі запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування, члени робочих груп з розробки СРР, представники транскордонного та територіального співробітництва, зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти, представники засобів масової інформації.

 

Спікери заходу:

  • Сергій Гончарук, (Житомирський державний університет ім. Івана Франка)
  • Юрій Вдовенко, к. е .н., Чернігівський національний технологічний університет; Європейський гуманітарний університет (Центр передових наукових досліджень та освіти (CASE) – Соціальні трансформації в Прикордонні (Білорусь, Україна, Молдова).

 

Організатор – Житомирський прес-клуб за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках. Контактні особи: Сергій Гончарук (067)4107944, Ірина Новожилова (067)4104958.

 

Довідково: Круглий стіл проходитиме в рамках проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей», який реалізує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної Платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства. Метою проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей» є підвищення ефективності виконання регіональної політики та транскордонного співробітництва в прикордонних регіонах України (в т.ч. в контексті використання Україною допомоги з боку ЄС) через посилення позитивного синергетичного ефекту від взаємодії програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку у Чернігівській, Київській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Одеській областях.

Версія для друку