Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо громадськість до обговорення проектів, які будуть презентувати організації 30 серпня

19 Серпня 2017 • 13:10

Кіл-сть переглядів: 409

Запрошуємо долучитись до публічного обговорення 23 проектів інститутів громадянського суспільства, які пройшли 2-й етап конкурсу.

 

Презентація соціальних ініціатив громадських організацій відбудеться 30 серпня у Житомирській ОДА.

 

Координаційна рада з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при ОДА під час другого засідання визначила перелік із 23 організацій, які будуть публічно захищати проекти для отримання гранту з обласного бюджету.

 

Під час наступного засідання координаційна рада підсумує оцінки конкурсних пропозицій та складе їх рейтинг, враховуючи думку громадськості. Після цього буде відібрано проектів на суму до 1 млн грн.

 

Нагадаємо, що загальна вартість реалізації цих 23 проектів складає майже 1 млн 834 тис. грн. Загалом на розгляд членів координаційної ради надійшло 58 проектів на суму близько 5,5 млн грн.

 

Детально ознайомитись із проектом та його кошторисною вартістю можна ТУТ. У кошторисах проектів можливі зміни відповідно до вимог та критеріїв Порядку проведення конкурсу з визначення проектів (ініціатив) ІГС для реалізації яких надається фінансова підтримка.

  

Відгуки та пропозиції надсилайте на електронну адресу управління obl_info@ukr.net.

  

Нагадаємо, що 18 серпня відбулось друге засідання членів координаційної ради, на якому обговорили відзначення в області важливих дат та розглянули грантові проекти від громадськості.

Версія для друку