Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо на футбол із зірками шоу-бізнесу, військовими та владою!

02 Липня 2015 • 09:41

Кіл-сть переглядів: 846

У п’ятницю, 3 липня, о 12.30 год. на стадіоні «Спартак» відбудеться футбольний турнір між 4 командами у складі зірок українського шоу-бізнесу, військовослужбовців та представників місцевої влади.

Очікується, що за футбольний кубок змагатимуться брати Борисенко, О.Кривошапко, О.Педан, С.Положинський, В.Олійник, гурти «Неділя», ТНМК, «Тартак» та ін. Це представники зіркової збірної – команди «Маестро». До місцевих трьох команд увійдуть військовослужбовці Генштабу, ВДВ, а також посадові особи й депутати місцевих органів влади (команди «Генштаб», «ВДВ», «Житомир»).

Футбольний турнір являтиме собою 3 гри на визначення команди переможця. Спочатку «Маестро» зіграє проти десантників, а команда генштабу ЗСУ – проти місцевих чиновників. Переможці пар зустрінуться у фінальному поєдинку. У перервах відбудеться дефіле військового оркестру та аукціон, під час якого можна буде придбати м’яч гри з автографами зірок.

Увага! Вхід на футбольний турнір БЕЗКОШТОВНО! Чекаємо всіх бажаючих о 12.30 год. 03 липня на стадіоні «Спартак».

О 19.00 год. 3 липня зірки української естради у Житомирському облмуздрамтеатрі даватимуть благодійний концерт. Кількість квитків обмежена. Їх можна придбати у касі драмтеатру за символічну вартість (20, 30, 50 грн).

Під час футбольного матчу та концерту працюватимуть волонтери з опломбованими скриньками. Зібрані ними кошти, а також кошти від реалізованих квитків, будуть спрямовані на підтримку учасників АТО.

 

1 

Версія для друку