Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо на Міжнародний форум «Від ініціативи – до дії»

07 Травня 2018 • 12:53

Кіл-сть переглядів: 242

1У місті Святогірськ, що на Донеччині, проходитиме другий Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії».

 

Триденний форум розпочнеться 29 травня.

 

Мета заходу – обмін досвідом та кращими міжнародними і національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів, посилення співпраці в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні.

 

Участь у форумі візьмуть понад 150 учасників, серед яких – іноземні партнери та представники органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, підліткових клубів, центрів юнацтва, центрів краєзнавства та туризму, бібліотечних закладів України, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні.

 

Додатково інформуємо, що витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за рахунок організаторів заходу.

 

Для зголошення на захід просимо до 9 травня (включно) заповнити форму реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqdCq-OqGkNGh9gp0uEuvbB5YilC-jy17Z9ltuShL76CCP0Q/viewform.

 

Інформацію про відібраних учасників форуму буде повідомлено 11 травня.

 

Контактна інформація: тел. (044) 284 30 26, е-mail: regiomol@ukr.net.

 

Довідково. Організатори Міністерство молоді та спорту України в партнерстві з Донецькою обласною держадміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Версія для друку