Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо жителів та гостей міста на видовищний мотокрос пам’яті С.П. Корольова

07 Жовтня 2016 • 10:48

Кіл-сть переглядів: 593

4543513Поблизу Житомира, біля с. Клітчин 8 та 9 жовтня відбудеться грандіозне дійство – мотокрос пам’яті С.П. Корольова.

 

Це вже 8 етап особисто-командного Кубку ФМСУ серед аматорів та ветеранів, II-етап Кубку України (центральний регіон) з мотокросу.

 

За інформацією організаторів, участь в мотокросі планує взяти близько 150 учасників зі всієї України.  Вони змагатимуться на абсолютно новій трасі біля села Клітчин Житомирського району, підготовку якої розпочали у серпні 2016 року.

 

Змагання з мотокросу проходитимуть за підтримки Житомирської облдержадміністрації та Житомирської міськради.

 

Начальник управління сім’ї молоді та спорту ОДА Світлана Гресь зазначає: «Цьогоріч змагання відбудуться на новій мототрасі зі всіма необхідними ямками та перепонами. Управління допомагало при підготовці майданчику для змагань. Крім того, планується, що в майбутньому її можна буде використовувати і для турнірів з велоспорту».

 

8 жовтня проходитимуть вільні тренування учасників мотокросу. Урочисте відкриття змагань відбудеться 9 жовтня об 11.00 год. Нагородження переможців та призерів заплановано на 18.00.

 

Так, як місце проведення мотокросу ще маловідоме, організатори забезпечать підвіз для вболівальників та всіх бажаючих. 8-9 жовтня з площі Перемоги в Житомирі кожні півгодини, починаючи з 9.00 до 17.00 курсуватиме транспорт безпосередньо до місця змагань та назад.

 

Організатори турніру запрошують всіх жителів та гостей міста насолодитись неймовірними видовищем та отримати позитивні емоції.

 

Нагадаємо, що 7 жовтня відбувся брифінг переможців чемпіонату України з футболу «50+» футбольної команди «Аміко» з м. Андрушівки.

Версія для друку