Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запроваджено новий сервіс із державної реєстрації новонароджених

05 Листопада 2015 • 19:12

Кіл-сть переглядів: 641

З метою спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини, на виконання наказу Міністерства юстиції України від 26.08.2015 №1593/5, Головним територіальним управлінням юстиції у Житомирській області запроваджено у Житомирському обласному перинатальному центрі новий сервіс, який передбачає прийняття працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Житомирського міського управління юстиції документів, необхідних для проведення державної реєстрації народження дитини, та видачу свідоцтва про народження дитини.

Працівниками відділу державної реєстрації актів цивільного стану Житомирського міського управління юстиції  проводиться виїзний прийом громадян у Житомирському обласному перинатальному центрі (м. Житомир, вул. Сабурова, 2)  з вівторка по суботу (з 09.00 до 11.00).

Громадяни також мають право на подання заяви про державну реєстрацію народження протягом місяця з дня народження дитини (ст. 144 Сімейного кодексу України) безпосередньо до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Житомирського міського управління юстиції у Житомирській області (м. Житомир, майдан Соборний, 1, 2-й поверх).

Версія для друку