Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Засідання громадської ради: про тарифи на комунальні послуги, діяльність за 9 місяців та виключення зі складу

04 Жовтня 2016 • 15:22

Кіл-сть переглядів: 842

4352121321Чергове засідання громадської ради при Житомирській облдержадміністрації відбулось сьогодні, 4 жовтня.

 

Серед питань порядку денного – формування тарифів на оплату за газ, електроенергію для населення та наслідки значного підвищення тарифів на комунальні послуги, зміни у складі громадської ради, підсумки роботи громадської ради за 9 місяців.

 

Відкриваючи засідання, голова громадської ради Володимир Стельмах наголосив на важливості питань, які потрібно розглянути громадськості. Адже незабаром розпочинається осінньо-зимовий період і підвищення тарифів на ЖКП може неабияк відобразитись на житті населення області.

 

На засідання також був присутній Олексій Кучеренко – екс-міністр житлово-комунального господарства України, експерт, голова Всеукраїнської ГО «Спілка власників житла України».

 

Члени громадської ради вислухали Олексія Кучеренка щодо формування тарифів на комунальні послуги, створення ОСББ, важливості енергозбереження, наявності лічильників та активно ставили запитання доповідачу.

 

Під час засідання відповідно до Положення про громадську раду з її складу було виключено 6 осіб: Ляшевич Аллу (ГО «Житомир – місто мрії»),  Лопатюка Олександра (Первинна профспілкова організація студентів ЖНАЕУ), Ткачука Олександра (БГ Кризовий центр з попередження насильства в сім’ї «Лелека»), Павлюка Андрія (ГО «Люстрація влади та розвиток народовладдя»), Святненка Віталія (ЖОГО Федерації спортивного туризму), Хмельову Катерину (ГО «Громадська Варта Подолу»).

 

Підставою для виключення стала їх відсутність на зборах більше 2 разів без попередження та невідвідування комісій.

 

Також 3 громадській організації звернулися щодо заміни свої представників у складі громадської ради: від ГО «Милосердя» увійшов Органов Андрій замість Паламарчука Владислава, від Об’єднання організацій роботодавців Житомирської області – Півоварова Світлана замість Оніщука Олександра, від ГО «Наш екологічний світ» – Бядківська Тетяна замість Приставського Миколи.

Версія для друку